Vind je campingplek

Puur genieten bij Tolne Camping


Ingerichte vakantiehutten

Tolne Camping beschikt over drie verschillende sfeervolle en betaalbare vakantiehutten. Zo hebben drie A-hutten, twee grote hutten en acht kleine hutten. De hutten zijn geschikt vanaf 1 tot 6 personen en beschikken over een kleine keuken, (stapel)bedden, een kachel, zitgedeelte en een veranda.

Onze vakantiehutten staan aan de rand van de camping midden in de prachtige natuur en op loopafstand van het toiletgebouw en het gezamenlijke ruitme. Er worden voor de hutten geen vaste aankomst- en vertrekdagen gehanteerd en zijn daarom ook uitermate geschikt als je op doorreis bent. Inchecken kan vanaf 14.00 uur en uitchecken tot 11.00 uur.

We hebben dagelijks verse broodjes en ook andere producten zijn in onze campingwinkel te verkrijgen. Wil je een avond uiteten maar liever niet van de camping af? In onze foodtruck maken wij in een handomdraai een heerlijke avondmaaltijd.

Kleine hut

De kleine hutten voor maximaal 3 of 4 personen zijn vrijstaande hutten midden in de natuur en bieden veel privacy. Ze staan verschillend opgesteld waardoor ieder hutje een ander, uniek uitzicht heeft.

Meer informatie

Direct boeken

A-hut

De authentieke A-hutten zijn driehoekvormige hutten voor maximaal 4 personen en staan aan het begin van onze camping. Ze zijn bij elkaar geplaatst, zodat ze uitermate geschikt zijn als groepsaccommodatie als je met meerdere gezinnen tegelijk op vakantie wilt.

Samen genieten van de rust en ruimte die Tolne Camping te bieden heeft. 

Meer informatie

Direct boeken

Grote hut

Kom je met een groot gezin of wil je binnen wat meer leefruimte? Dan zijn onze grote hutten voor maximaal 6 personen uitermate geschikt. De twee grote vrijstaande hutten liggen naast elkaar en centraal op de camping, waardoor alle voorzieningen in de directe omgeving te vinden zijn.

Geniet samen vanaf de veranda van de prachtige, rustgevende geluiden uit de natuur.

Meer informatie

Direct boeken

Prijzen

Voor het hoog- en laagseizoen hanteren wij verschillende tarieven. Download hier onze actuele prijslijsten.

Hutten