Onze voorzieningen

Persoonlijke aandacht, ouderwetse gastvrijheid en goede voorzieningen staan bij ons voorop. Bij Tolne Camping willen we jou een zo’n fijn mogelijke tijd te geven zodat je aan het einde van de vakantie weer opgeladen naar huis gaat.

Bij de receptie ruik je de geur van warm afgebakken broodjes en koop je kleine boodschappen voor een hapje en een drankje. De kinderen vermaken zich op het springkussen in de speeltuin, terwijl jij geniet van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers. Bestel een lekkere maaltijd bij onze foodtruck of doe met z'n allen een spelletje in de gezamenlijke ruimte. 

  • Gratis wi-fi

  • Huisdieren toegestaan

  • Foodtruck

  • Laadpaal

  • Fietsverhuur

Ontbijt

Geniet in de ochtend van een heerlijk vers ontbijt met onze warm afgebakken broodjes. Wil je een compleet ontbijt met verse koffie of thee? Bestel dan een ontbijtbox!

Bestel de broodjes of ontbijtbox elke avond voor 20.00 uur en haal ze de volgende ochtend vanaf 8.00 uur vers afgebakken bij de receptie op. 

Gratis Wifi

We hebben gratis WiFi op de camping. Omdat onze camping midden in de natuur ligt is het WiFi bereik beperkt en afhankelijk van de kampeerplek of verblijfplaats

Wasmachine & droger

Wij bieden de mogelijkheid om tijdens je verblijf een was te draaien. In ons achterste washok kan je gebruik maken van een wasmachine en een droger. Daarnaast is er ook een strijkplank aanwezig.

De kosten voor de wasmachine en droger zijn 40 kronen per gebruik.

Geen wasmiddel bij je? Geen probleem. Wij verkopen losse wascapsules in onze kiosk.

Receptie & winkel

Heb je informatie nodig, ben je benieuwd naar leuke uitstapjes in de omgeving of wil je broodjes bestellen? Dit kan allemaal bij onze receptie. Wij staan graag voor je klaar!

Ook verkopen wij in onze campingwinkel alledaagse producten, souvernirs en speelgoed, mocht je iets zijn vergeten of nodig hebben.

De receptie en winkel zijn iedere dag van 7.30 tot 21.00 uur geopend.

Food truck

In onze Tolne Camping Foodtruck bereiden wij heerlijke comfortfood. Ideaal na een lange reis of na een dag op de camping, het strand of één van de dorpen of steden.

De foodtruck is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 19.30 uur. 

Daarnaast is het mogelijk om iedere dag handgemaakte pizza's te bestellen.

Fietsverhuur

Je kunt zelf de fiets meenemen op Denemarken is het fietsland bij uitstek. Zo zijn er vele mooie fietsroutes in Noord-Jutland, waar we je alles over kunnen vertellen. Of stap op de fiets en geniet van de prachtige landschappen in de omgeving!

Wij verhuren twee fatbikes (elektrische mountainbikes) en twee elektrische fietsen die kunnen worden voorzien van een kinderzitje.

Je kunt al een fiets huren voor DKK 150.- per dag.

Gezamenlijke ruimte

De gezamenlijke ruimte is een plek om samen te komen om bijvoorbeeld spelletjes te spelen, te eten of te koken. Er is een keuken met inboedel aanwezig, warm water, een combimagnetron en een koelkast. Iedereen mag hier vrij gebruik van maken.

Voor de kleine kinderen is er speelgoed aanwezig, daarnaast is er onder andere een biljarttafel aanwezig, een schaakspel en hebben we een kleine gevulde boekenkast voor de leesliefhebber. Dus ook op een regenachtige dag hoef je je bij Tolne Camping niet te vervelen.

Speeltuin & Terras

Tijdens je vakantie op Tolne Camping zullen de kinderen zich uitstekend vermaken in onze speeltuin. De kinderen kunnen vrij spelen op het grote springkussen, het klimrek en de schommels. Daarnaast hebben we diverse spellen te leen, die kunnen worden gespeeld in de speeltuin.

En terwijl de kinderen zich uitleven, kan jij genieten van een lekker kopje koffie op ons terras aan de speeltuin.