Onze voorzieningen

Persoonlijke aandacht, ouderwetse gastvrijheid en goede voorzieningen staan bij ons voorop. Bij Tolne Camping willen we jou een zo’n fijn mogelijke tijd te geven zodat je aan het einde van de vakantie weer opgeladen naar huis gaat.

Bij de receptie ruik je de geur van warm afgebakken broodjes en koop je kleine boodschappen voor een hapje en een drankje. De kinderen vermaken zich op het springkussen in de speeltuin, terwijl jij geniet van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers. Bestel in het weekend een lekkere maaltijd bij onze foodtruck of doe met z'n allen een spelletje in de gemeenschapsruimte. 

  • Gratis wi-fi

  • Huisdieren toegestaan

  • Foodtruck

  • Laadpaal

  • Fietsverhuur

Ontbijt

Geniet in de ochtend van een heerlijk vers ontbijt met onze warm afgebakken broodjes. Heb je ook beleg nodig? Kom dan even langs in onze campingwinkel, waar we alledaagse producten verkopen.

Bestel de broodjes elke avond voor 20.00 uur en haal ze de volgende ochtend vanaf 7.30 uur vers afgebakken bij de receptie op. Wil je dat we ze bij je aan de deur bezorgen? Geen probleem! We regelen het.

Gratis Wifi

We hebben gratis WiFi op de camping door middel van een unieke code. Deze kan je ophalen bij de receptie. Omdat onze camping midden in de natuur ligt is het WiFi bereik beperkt en afhankelijk van de kampeerplek of verblijfplaats

Wasmachine & droger

Wij bieden de mogelijkheid om tijdens je verblijf een was te draaien. In ons achterste washok kan je gebruik maken van een wasmachine en een droger. Daarnaast is er ook een strijkplank aanwezig.

De kosten voor de wasmachine en droger zijn 40 kronen per gebruik.

Receptie & winkel

Heb je informatie nodig, ben je benieuwd naar leuke uitstapjes in de omgeving of wil je broodjes bestellen? Dit kan allemaal bij onze receptie. Wij staan graag voor je klaar!

Ook verkopen wij in onze campingwinkel alledaagse producten en speelgoed, mocht je iets zijn vergeten of nodig hebben.

De receptie en winkel zijn iedere dag van 7.30 tot 21.00 uur geopend.

Food truck

In onze Tolne Camping Foodtruck maken wij in een handomdraai een heerlijke avondmaaltijd voor de gasten die een avond uiteten willen maar liever op de camping blijven.

In de foodtruck bereiden comfortfood, ideaal na een dagje op de camping, aan het strand of in één van de dorpen of steden.

De foodtruck is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 19.30 uur. 

Fietsverhuur

Je kunt zelf de fiets meenemen op vakantie, maar ook een elektrische fiets bij ons huren.

Denemarken is het fietsland bij uitstek. Zo zijn er vele mooie fietsroutes in Noord-Jutland, waar we je alles over kunnen vertellen. Of stap op de fiets en geniet van de prachtige landschappen in de omgeving!

Je kunt al een fiets huren voor DKK 150.- per dag of DKK 750.- per week.

Gemeenschapshuis

Het gemeenschapshuis is een plek om samen te komen om bijvoorbeeld spelletjes te spelen, te eten of te koken. Er is een keuken met inboedel aanwezig, warm water, een combimagnetron en een koelkast. Iedereen mag hier vrij gebruik van maken.

Voor de kleine kinderen is er speelgoed aanwezig, daarnaast is er onder andere een biljarttafel aanwezig, een schaakspel en hebben we een kleine gevulde boekenkast voor de leesliefhebber. Dus ook op een regenachtige dag hoef je je bij Tolne Camping niet te vervelen.

Speeltuin & Terras

Tijdens je vakantie op Tolne Camping zullen de kinderen zich uitstekend vermaken in onze speeltuin. De kinderen kunnen vrij spelen op het grote springkussen, de glijbaan en schommel. Daarnaast hebben we diverse spellen te leen, die kunnen worden gespeeld in de speeltuin.

En terwijl de kinderen zich uitleven, kan jij genieten van een lekker kopje koffie op ons terras aan de speeltuin.