Kamperen in luxe

Wil je op Tolne Camping in luxe genieten van het heerlijke buitenleven? Het gemak en comfort ervaren zoals je dat thuis gewend bent? Beleef een onvergetelijke vakantie in onze exclusieve, compleet ingerichte glampingtenten.

De ruime en luxe glampingtenten zijn uniek in de omgeving en staan op een speciaal veld achter op het campingterrein. Hierdoor bieden de glampingtenten veel privacy en ruimte.

Onze glampingtenten hebben een eigen veranda met bank en eethoek. Binnen kun je heerlijk zitten op een comfortabele bank, dineren aan een ruime eettafel en koken in de open keuken, die voorzien is van een koelkast met vriesgedeelte, magnetron, vaatwasser en inductie kookplaat. De badkamer heeft een wastafel, een ruime douche en een toilet.

Daarnaast zijn er drie slaapgedeeltes. Een masterbedroom met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed en een bedstee die geschikt is voor twee personen. Onder de bedstee is een speel- en opbergruimte aanwezig en de twee slaapkamers zijn voorzien van een ingebouwde kledingkast.